Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Nina

jag blev förälskad i alla dina egenheter
det slutade i någon form av sorg
jag ville ta del av dina hemligheter
men hela universum var ur form

på många sätt var jag lika rädd
ett helt liv bakom mig
en framtid utan att vara förberedd
det kanske är en omöjlighet att vänja sig

jag ville på något sätt bära allting
visa dig alla bitar av mig själv
alla drömmar bortom min sanning
men det blev ingen mer kväll

det handlar alltid om detaljer
alla dom små sakerna jag såg
dom där som ingen annan väljer
men som jag alltid kommer att komma ihåg

du har dina ambitioner
din egen väg
framtida relationer
jag önskar dig bara väl

jag blev försälskad i alla dina egenheter
men hela universum var ur form






Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 464 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-06-08 19:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Fin. Både ledsen och söt text.
2013-10-23

  Ankan_Anki
Vackert.
Ledsamt när universum vill något annat än det man själv vill.
2013-09-18

  Solitaire VIP
Det var mycket sagt med få ord.
Det där som du är så bra på.
Dina ord är liksom aldrig onödiga.
2013-08-01

  Hannah Norman
Otroligt bra! Blir djupt berörd!
2013-06-13

    ej medlem längre
Glad att jag hittade din sida. Älskar dina texter och ditt sätt att formulera dina ord.
2013-06-13

  Magica VIP
Mycket berörande och fin text, fina rim stundtals och snyggt att du avslutar med samma mening som rad fyra, band samman på ett bra sätt.
Kanske hade jag övervägt att ha kvar även känslan av rim på slutet på något sätt med? Kanske genom något tillägg/ändring? Men slutraden tycker jag ska vara kvar dock hur som helst. Bara en tanke då du önskade konstruktiv kritik. Men som sagt mycket fint! :)
2013-06-11

    ej medlem längre
Oj, stark text. Mycket fin. Hoppas din sorg snart vänds i glädje. Din text är i toppform iallafall.
2013-06-08

  Nina.H
Mycket bra!! ..detaljer blir
avgörande i ett universum..
Mäktigt litet i det stora hela!!

2013-06-08

  Tess74
Wow vilken text! Vilken hyllning till Nina. Hoppas hon får läsa detta. Applåd!
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike