Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulör: Vitsippa

Jo, nästan så att jag med får en reaktion, men av vilket slag kan jag inte känna för alla mina slag har slagit så hårt. Jag vill med få en reaktion.

Kärleken är, en varje dag i min dag.

Jag hör din röst och vinden blåser upp

Jag ser din kontur utan att kunna röra

Jag är under nymånens sken av en lampa

Vi trevar och vandrar och möts, stundom

Stannade hjärtan. Ängslas för min färd.

Värms av din trygghet,

den som får mig att vända bort.

Du går redan , kanske oberörd.

Du värms av min trygghet,

den som får dig att vända bort.

Jag går vidare, berörd.

Ryggar mot ryggar, ryggar vi fram

Du är för varm.

Idag är inte min dag.

Idag är inte min dag.

den är din.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-06-04 13:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat gillas! ,)
2013-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP