Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vad ska man säga. Skrev den här utifrån hur jag har kännt och hur jag känner nu..


Jag vet

Tittar upp där jag står och funderar.

Sträcker upp mina händer, men inget tycks hända.

Jag vet att du finns där, men hur hittar jag dig?

allt runt mig tycks bli mindre, och inget kan jag göra.

Fruktan får mig på fall, fastän jag tar spjärn och kämpar emot.

Jag faller till marken.

Ligger och har för alltid gett upp hoppet, men när all kraft och mod har sinat , ser jag dig.

Leendet som ger mig styrkan åter.

Doften som ger mig allt mod.

Namnet som jag för alltid kommer att bära i mitt hjärta.

Och mitt hjärta viskar, Elin.




Fri vers av Nessing
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-03-01 21:48



Bookmark and Share


  yoyyo
japp håller med ozzian här.. känslan av real love smyger sig på. :)
fin text
2006-03-22

  ozzian
femma för den min bror!! NÅTT SÅ VACKERT (BLIR GRÅTMILD)..........får känslan av real love!!
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nessing

Senast publicerade
your mountain
Jag vet
* Se alla