Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp sargen, det är ju vår!

Vi går där och tänker, åtrår
Hoppas att den här gången ska vara den rätta
Pirret, nervkittlande och obönhörligt
Väntan och förväntan, men så svara då
Eller svara på varför du inte gör det

Leendet, som gör att tankarna stannar upp
Rösten, som ställer öronen på sin spets
Doften, som får näshåren att resa sig

I helheten vilar en del av oss själva, och sårbarheten gör sig påmind




Fri vers av HAL-9000
Läst 138 gånger
Publicerad 2013-06-06 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HAL-9000