Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lustigt det där med att lära sig som liten att se sig om åt olika håll för att sedan korsa en gata. Det sitter som i ryggraden sedan och funkar även med ryggsäck på, fast man inte hade en ryggsäck som liten. Har nog med politi sk rödfärg att göra.


Där går man, visst (paradox)





Ibland måste man kunna se
något åt vänster först
så man kan se åt höger igen sedan




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-14 08:33



Bookmark and Share


  Nanna X
Här går man här går man
på vita strecken får man
här men inte där - tut tut
här men inte där - tut tut

Här går man här går man
på vita strecken får man
på vita strecken får man
här - tut tut - här går man

Fast som vuxen måste man ju få lov att gå "där" också emellanåt. Bara man passar sig så man inte blir överkörd.

2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP