Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDSUTSIKTERNA

 

framtidsutsikterna klarnar igen

klarnar vid klaraste källan

inget får skymma min sikt nu, min vän

inget får komma emellan

vindrutetorkarna måste få gå

klar ska den vara, min ruta

himlen är grå men ska åter bli blå

en dag ska regnandet sluta

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-06-09 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP