Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidandet tar aldrig slut

Oroligheten sprider sig
Hennes kropp är svag
Hon kan inte stå
Hon kan inte andas
Hon säger förlåt
för att hon spyr.

Själv sitter jag här
och ser på
Jag kan inte göra något
Jag kan inte stoppa det
Hjälplös är jag
Men inte mer än hon

Lidandet tar inte slut
Smärtan upphör ej
Hon vill ge upp
Jag vill ge upp
Men vi kan inte
Vi får inte

Jag vill tro på löften
om att det kommer bli bra
Jag vill tro på orden
som getts om att det kommer ordna sig
Jag vill tro, jag vill tro
att lidandet snart skall ta slut.




Fri vers (Fri form) av Jocelyne Lachszter
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-09 22:16



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Håll fast vid tron!
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter