Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antiklimax

Antiklimax.
Du älskade mig, men jag älskade inte dig.
Skilda vägar gick vi men med varandra sida vid sida.

Utebliven höjdpunkt.
Du och jag möttes på vägen mot ingenstans
och tog ett kliv tillsammans.

Besvikelsens höjdpunkt.
Jag älskade dig, men den här gången älskade du inte mig.

Antiklimax.
Kommer det någonsin att bli mer än monotona motgångar?




Fri vers av Jocelyne Lachszter
Läst 286 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-11 00:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
Life is straight up weird
2018-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Jocelyne Lachszter