Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anakreon skrev en limerick om Boris och Svante, bifogade en bild och den bildens innehåll har jag en smula tagit fasta på här.


Vådan av val till sängkamrat.






Det värsta med
att använda dassrullar
som huvudgärd torde

vara att underlaget
har en tendens
att krympa i

storlek över tid.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-03-05 10:25



Bookmark and Share


  karenina VIP
Såvida man inte fyller på, dvs en ut en in. Lambi ska det vara
2024-03-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP