Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innana


En tunn skorpa av polityr
Skiljer mellan själens mull
och hudens släthet
Lång är vägen ner till
kroken
där skönheten är fäst
som ett stycke ruttet kött
på grottans vägg

I den sjunde grottan
ligger vingarna som
befrielsens flugor glömt

I den sjätte
ett krossat krus
likt skärvor av ett pussel

I det femte
klingar brottstycken
av meningar som aldrig sagts

I den fjärde
vibrationer av
det tänkta steget

I den tredje
recept till
doftens molekyler

I den andra grottan
den första grottans dörr




Fri vers av wen
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wen