Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och allt jag skriver nu blir bara småtöntigt kärlekskrankt men texterna är som livet, och nu är livet så här - tugga och svälj.


TLFR

När du frågar om det är dags om
/vi ska ska bli officiella/
är svaret så jävla självklart för

vi har redan
sprungit genom regn
delat på en kaffe
sagt /älskar/ och
somnat, vaknat
ihop

du har redan
kysst mig darrigt kväsvag
jag har skrattat
tills det smärtar och
sett livet brusa
i dig

älskling, du&jag är
redan vi




Fri vers (Fri form) av På andra sidan livet
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-12 11:54



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
En glädjande text med frammtidshopp..
2013-08-01

    Vitmossa
Älskar dig.
2013-06-12

    Niclasdotter
Helt otroligt fint skrivet.
2013-06-12

  flygia
ljust
medryckande förälskat
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

På andra sidan livet