Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flaskpost Singoalla vetgirighetens apostlar fotbollsrugby ishallstillskyndare uppfinnarentusiasm reservdelsjockey ölöppnarkonvent försäljarsnille bokföringspulpet överbliven ost samt kuvertslickare in spe


Försök fånga dået om du tror att du kan.





Jaså, du vet vem du är som jag vet vem jag är?
Men jag vet vem jag är först då en situation har
uppstått och jag förstått mig på hur att handskas
med den.

Det vill säga att de situationer jag inte varit med
om än, alternativt varit med om, men handlat
som jag väl aldrig skulle ha kunnat tänka mig.
Alternativt skulle

ha kunnat tänka mig. Alternativt skulle han kunnat
tänka mig att handla, men inte handlade så första
gången men väl andra gången. Om det nu uppstod
en snarlik

eller exakt samma situation igen. Jag vimsar helt
enkelt omkring och brukar ta saker och skeenden
som de kommer då de uppstår. Så tar jag dem från
där och då.

Folk pratar så mycket om att leva i nuet. Det bör vara
litet svårt att leva i dået, eftersom då hela tiden nyss
var eller väntade på att komma, passera och bli ett
möjligt 'igår'.

Ja, eller nyligen i vilket fall. Det är därför jag aldrig
vill lova att jag skall, utan att jag hoppas på att kunna.
Men om jag sedan visar mig kunna eller kanske int
kan, då...


(2013 06 12)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-02-29 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP