Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte så helt säker på att jag kunnat nå fram till en person som Oscar Wilde även om vi hade träffats. Dels är det då språket, att han gick i en helt annan klass samt att om vi sågs jag kanske inte vetat just vad att säga.


Vad jag velat säga Oscar Wilde







Ibland önskar jag att jag kunde skriva som du.
Då får jag ofta nog nöja mig med
att jag åtminstone kan skriva som jag.



(Texten har legat och vilat sig,
i utkast sedan 2013 06 14)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-03-21 14:01



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, det kan du ju!! OW skrev ju som OW, så det behöver ju inte vi andra göra!
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP