Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom på den här då jag tittade på ett engelskt teveprogram om ett par som planerade sitt bröllop. Efter att de träffats, flyttat ihop, fått barn och hans bror gav honom idén att kanske det var dags att fria.


Dagens aforism 2013 11 06





Dart är en sport för män.
Några öl innanför västen bara
och de träffar nästan allt
de kastar sina blickar på.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP