Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Born Lidingö

Född i Grönskans Sommar i vackra tÖ 
Hemvist av stam, i andra ändan av mitt andra land.
Du ljuva skärgård av curyam in Lydhingo,
skrattar åt närhets ironin i "Curry Mejram, come on lets go"
Bytt mot annan inte så vassi iare vik, tronat Linne Italianer besök på promenerandes Majorer, Aveny Ibiza La.. aner. Gothenburgo med
Fjäll Kullianer, Österlenianer, Kungs Indian Len & London bananer.

Ja jag vill leva jag vill dö där mitt hjärta är bland levande Marsianer.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-24 23:07



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Kan man annat än le när man läser denna, underbar! :)
2013-06-26

  Lars Hedlin
Skojfriskt skriven!
2013-06-25

    ej medlem längre
Knäpp och kul text :)
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP