Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En riktigt lång dikt om ett antal killar som på olika sätt passerat min livsväg..


Ni skönheter, ni odjur

Jag anlände en dag i en höst
jag kunde inte tåla DIN beröring
du var attraherad ut av mig-
det var när dina kramar lämnade mig
som jag gick och saknade att de inte längre fanns
Jag kysste er inför tittande ögon
en handling som betydde ingenting.
Jag blir aldrig kär i DIG, du mörka brunbjörn
Det betyder ingenting för dig och mig.
Men du ville linda in mig under dina varma armar.
jag ville tycka om ditt varma hjärta.

Det var vackert när jag fann DIN äkta tro på kärleken,
du bodde inte under samma tak som dem.
Men när du inte längre kunde älska mer än kroppen
fick jag lämna dig, älskade pojkvännen.

Samma sak igen, men bara DU och inga ögon,
Dina läppar hos mig, och ännu igen,
Men bara mig, för du älskar min kropp.
Du ville ha fysik, där det saknades kemi
DU lämnade mig igen och jag var ensam.

DU skulle bli min vän, mitt stöd och arm i natten.
Du blev min älskling
Och jag hjältinna
om det någonsin hade blivit så
Jag blir rädd, rädd på riktigt
jag skrämmer dig
Men det är ihop med dig jag vill bli gammal.
Ingenting händer, för du räddar inte mig
Men jag trollband även dig,
du prins av fjärilskogarna.

DU är vacker, som mörkret och skogstuvorna
vid kanten av en djupblå tjärn.
Lika lyckligt leende som han.
han jag inte mottog i min famn
(men blev ändå svart som sot av sanningen.
Hon kunde älska dig, men inte jag ).
Men vi är på samma linje du och jag
längtar efter hetaste berörningen
Vi gjorde det vi tänkt på jättelänge

Men den varmaste beröringen har vi haft utanpå, inte inne
På riktigt.
Det blir aldrig vi, även fast att du är vacker.
Det som hände hände och jag känner ingen ånger
Fattas bara annat, för, vi visste vad vi ville.

Det saknades kemi sa DU, över ditt ständiga leende,
Mitt i den stunden ville du just inte nå mig.
Det är ändå du som kommit till mig, om igen och igen och igen.
Även fast jag inte trodde det så kom du.
Kom till mig när jag inte ana något.
Du är vacker, gyllenprins av glädje.
Fjäderlätt som snö, är det bara jag som ser det ?

DU, är skönheten, vackrare är Jesus.
Ser igenom en grumlig bäck,
Som för dig är genomskinlig.
DU är ännu en vän, som jag ringer ofta,
Som jag tänker på, för din själ är vacker.
Förbannade stopp !
...
Det finns så mycket inom dig...
Som är så otroligt vackert
Som är så ensamt.

Du är vacker, kung av kärleken
Jag är en liten vattendroppe
Jag är ensam




Fri vers av Mimla82
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-14 20:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en stark o gripande berättelse
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mimla82