Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sår


Sen natt i tankar

Jag har starka känslor för honom
Och jag tror att han vet det
Kanske vore han dum om han inte visste
Kanske vore jag dum om jag inte visste att han aldrig, aldrig någonsin kommer vilja ha mig.
Kanske vore jag dum i huvudet om jag inte förstod att ingen kommer vilja ha mig någonsin.
Kanske vore jag ännu dummare om jag inte förstod att det jag just skrev bara lyser av självömkan
Vilket inte är attraktivt
Ingenstans
När jag läste något annat precis skar det i mitt hjärta, jag blev ledsen.
Jag hade redan börjat tänka


Men inte, inte inte inte...

Jag har älskat så många vackra män
Men de jag fått nära har aldrig varit detsamma
De jag älskat mest har jag inte fått
Och det verkar vara mitt öde




Prosa av Mimla82
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimla82