Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som kändes rätt..

Inget är som det var,
inget blir som det ska..

Drömmar som blivit mardrömmar,
där det funnits kärlek
är det där nu det ömmar..

Styrkan har tynat bort,
där solen sken är nu bara grått..

Det man längtat efter
blev plötsligt något man fruktar,
alla ljuva dofter
numer är det bara skit som luktar..

Det fina som var
är bara ett minne blott,
glömt den jag var, det jag gjort
och allt jag fått.

Det som kändes rätt
är nu helt fel,


pusselbitarna är på plats
varför är jag inte hel?

För att ett mörker smyger sig på,
kan inte hindra
hur gärna jag än vill gå..




Övriga genrer av Jaanoschka
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-06-15 03:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av din text....
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Jaanoschka
Jaanoschka