Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isvaken

Isvaken
ändernas landningsplats
mörka fläckar under bron
i skymingens
nyss tända gatulampor

Snöyran skymmer
kyrkspirorna
suddar ut konturerna på
de hemvändande
längs åkanten

Isen knarrar
under anden som lyfter
med utsträckta vingar
upp
mot stormen




Fri vers av Erikaj87
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-15 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erikaj87