Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K*Ä*R*L*E*K

K som i kalligrafi, skriv för livet
Ä som i älska ordet är redan givet
R som rätta om det blir fel i drivet
L som i läs mer ofta
E som i evighetsros så gott kan orden dofta
K som i kom igång och skriv för livet




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-06-16 12:04



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Y pperligt
P raktfullt
P oetiskt
E legant
R oljigt
L ärorikt
I ntelligent
G rundläggande
T jusigt
2013-06-17

  ULJO
Fyndigt skriftat
2013-06-17

  Maj-Lis VIP
Bra
2013-06-16

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2013-06-16

  Eaglemountains VIP
Som en röd tråd går kärleken genom dessa vackra rader, vertikalt och horisontellt ...
2013-06-16

  KattenKin VIP
F*I*N*T

F som i Fantastiskt Fantasirikt
I som i Intensivt Insiktsfullt
N som i Nyhet i Nytert format
T som i Tusen Tack för denna! :)
2013-06-16

  Irene Åberg
Bästa EWA
Jag Bokmärker *Kärleken*HÄR*
*GENIALT*
Kram*I.Åberg
2013-06-16

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt *GENIALT*
Viken Kärleks*POESI*
Ewa Deklamerar med Orden Här*
Läs och Lär av Livet Där*
Av en vän som är dig Kär*
Kramar*I.Åberg
2013-06-16

  Lars Hedlin
VAckert om kärlek!
2013-06-16

    ej medlem längre
Kärleken till orden syns bra här...
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt