Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklingsfaster

 

 

Du är så lik min älsklingsfaster

säger min yngre väninna plötsligt

tvärs över bordet på uteserveringen

i den vackraste av sommarkvällar

och hennes blick är varm och öm

 

Vad hette hon, frågar jag

Hon hette Sonja

Detsamma som min mor då, svarar jag

 

Ögonblicket av värme och kärlek

ska jag bära med mig

genom vintervakans långa nätter




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-18 11:18



Bookmark and Share


  aol
en så fin vacker text,
2013-07-16

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-06-25

  Siggesdotter
Vilka kärleksfulla ljusa ord du fick där att bära med dig när höstmörkret tar vid...
2013-06-19

  ULJO
Text med mycket värme, gillas
2013-06-18

  Linda CH VIP
Vilken fin text om en fin stund med en vän.
2013-06-18

  anits VIP
En sån underbar och varm känsla
du förmedlar i din fina dikt
2013-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner värmen i dina ord...
2013-06-18

    Dan Myrbeck
Förmedlar varm känsla. Tycker om att du bygger på stegvis i första blocket text.
2013-06-18

  Chawa VIP
I stund av ömhet
skapades en vacker känsla
så vacker att den blev till skrift...
Tack för det!
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP