Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vårflod av glädje

 

 

 

Frihet i tidlös härlighet

Öppen gränslös ärlighet

Det förgångnas tyngande ankare

och framtidens lockande pockande

tystnar och flyr som skuggor i solens strålande leende

Hjärtats seende blommar ut i helande sång

Ömhetens värme smälter frusen sorg

En vårflod av glädje

spränger glittrande fram

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-18 13:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
är
i skönhet
2013-06-23

    Doll
Vacker som solglitter.
2013-06-21

  aol
så stillsamt vackert skaldat,
2013-06-19

    ej medlem längre

Stilla och mycket vackert
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP