Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortsett från det att korven har två.


Textmässigheten

Framsidan är en baksida. Om man går igenom dess fond hamnar man i baksidetexten som är en introduktion till textmässigheten.

Om man äter en bajskorv med stjärten kommer det ut mat genom munnen.

Fast tvärt om
tvärt om tvärt om tvärt om tvärt om




Fri vers av SHM
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SHM
SHM