Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22.06.2013 Lördag. En Längtan


Röda varma läppar

Gråtstinn ser jag ut i regnet
för att inte tänka på de röda varma läppar
som sjöng den sista visan för mina tankar

i pilträdets kronor.

Tänk att en sommar får lov att gå så fort,
att innan solen hunnit krypa
intill mina suddiga ögon

så slocknar äventyrslusten.

Så kommer mina tankar som ett duggregn
och täcker hela sommardagen med en matta

av efterlängtade droppar.


Vilket ger vilan och längtan

till nya dagar.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-23 07:21



Bookmark and Share


  Nina.H
Sommaren borde inte få lov
att skynda så..
Både vemodigt och vackert skrivet!
2013-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP