Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomhet


Apati

Det finns en känsla inom tomhetens spektrum.
En speciell negativ känsla.
Inte negativ som dålig eller sårande.
Inte heller illamående som motsats till välmående i benämningen av ett illa mående.
Den är vetenskaplig negativ.
Ett icke.
Ett o-, a-, anti-, in-, im-
Tommare än saknad, utan tanke på vad som tidigare hänt.
Inte heller ensamhet för känslan har inte att göra med andra personer eller din plats.
Näst intill apatiskt.
Avsaknad av känslor; inte saknad till känslor.
Det finns en känsla som bäst kan beskrivas som inget.
Ett extremt ingenting




Fri vers av Shadrakh Yehochanan
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-24 03:03



Bookmark and Share


  aol
välskrivet igenkännande,
2013-06-24

  Albin Jonsson
Känner igen! Välskrivet.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Shadrakh Yehochanan
Shadrakh Yehochanan