Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fastnat

jo det är nog så.

Le mer än du kan gråta
Ge mer än du tar

Försöker låta mina misstag leda mig i rätt rikning, inte få mig kvar i den jag inte vill vara. Den som någon annan inte och ingen skall vara.

Tiden går så sakta när du inte är med den du älskar men jag har lärt mig tålamod utöver mina gränser, mitt liv..mitt liv är tålamod.

Ibland har jag trott att det är tålamod utan något alls  men jag min lärdom är i att jag har så mycket utan att ha det jag alltid vill ha. Jag har det. Jag lever på och i mina drömmar. Jag gör det jag vill, men det är jag det.

Jag vet att allt hade aldrig gjort någon skillnad. Det gör ingen skillnad.

Det var inte meningen att få mig att känna, jag vet mitt egna svalda  fel.

Älska,

det gör jag.

Rebel..

rebel..

kanske jag?

kanske  du?

vem vet.

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-25 23:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En bra text som du förmedlar med stor inlevelse!
2013-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP