Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojdå..

”En tuff brud
i lyxförpackning”
en liten en
som kör omkring
ensam i sin husbil..
tuff?? njae..
lycklig!!




Fri vers av Shifra
Läst 217 gånger
Publicerad 2013-06-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra