Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ridläger

Jag höll mig i närheten
om något skulle hända
gick mina vandringar
djupt i skogarna,
så händer det
som inte får hända
dubbelt..
hon ramlar, hjärnskakning
åker till akuten,
jag har ingen telefontäckning
när jag äntligen får kontakt
är faran över,
mamma hennes fixade allt
en riktig hjälte.
Tack tack tack tack..




Fri vers av Shifra
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-06-26 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra