Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturreservat

Står på en äng
med tusentals blommor
ängen är stor
i dess kanter växer
stora, knotiga ekar,
lönnar, björkar
massor med lövträd.
Det är ett ljuvligt prasslande
löven vinkar i vinden.
Står i centrum,
snurrar sakta
runt
för att riktigt kunna se
allt..




Fri vers av Shifra
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-06-26 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra