Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli sårad, skådad, dömd och hånad


Ett stycke av mig själv

Jag gav ett litet stycke av mig själv, för dig att ta på
Du vände, vred och synade på det

Jag gav ett litet stycke från mig själv till din beskådan.
Du läste mig ur lusen, drog en slutsats.

Den grumliga bäcken, du vet, den där vita...
Och allting du tyckte du såg...

Var det så ?
Den där kvällen när allting bara hände...

Den lilla, skitiga flickan, du vet
den där blyga...
och allting du trodde var sant...

Har du frågat ?




Fri vers (Fri form) av Mimla82
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-27 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimla82