Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev när jag var lite förvirrad en gång


Tanketroll biter mig i nacken

Tanketroll biter mig i nacken
ångestbubblor stöter i mitt bröst
sångrösten har jag tappat i backen....
vad fan ska jag använda idag som tröst ?




Bunden vers (Rim) av Mimla82
Läst 130 gånger
Publicerad 2013-06-27 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimla82