Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är skriven som kommentar på en av Lars Svedins texter. Här i något avkortad version. Rosorna är inte medtagna här. Trots gårdagens hetta, från en annan sol, än idag.


Kritik på en text (1009) Lär dom




Kanske kan läsaren gå till sig själv
för att något litet veta om andra.

Samt gå till andra
för att få veta något litet om sig själv.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 12:23



Bookmark and Share


  figurett
Skvaller huller om buller ger alla vetenskapen om flockens påverkan, på de samstämmigt fabulerade bilden av sannningen, som om, av någon liten vikt silkespapperservett ietuitre...Microowned, ändå lätt fuktiga av gårdaggen...En samt? Nåt djävla vis släkt med störingarna i det som kallast lapphelvetet är vad jag oförtjänt vet annars NSA tipsas det om har full koll som om hen glömt något väsenskilt kunde hen fråga hur o vida uppkomsten kan verifieras och om tillåtas leva som värdiga innevånare ur i samhället förbisprungna seder, heder, lagar och kulturlandskapsvårdandets årstidokonstlade varv...
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP