Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottning


Jag har provat kyssa grodor och paddor
bland näckrosor och blad
det hände att jag somnade
som en prinsessa men vaknade
upp som ett vilset barn.

Jag har följt den brutala lusten
bland både prinsar och furstar
det hände att jag somnade
som en diva men vaknade
upp som en törstig själ.

En dag ska jag kyssa
den kung jag inte trodde fanns
först då kommer jag somna
som en gudinna och vakna
upp som den drottning jag är.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 694 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-06-29 21:55



Bookmark and Share


  vakendrömmar
Jättebra! <3
2020-04-22

  Respons VIP
Mycket träffsäker dikt. Sista strofen känns som en stor befrielse.
2018-12-10

    ej medlem längre
Underbar text..
2016-03-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
den sakrala drottning du är
så bör du för evigt uppfattas

härlig text
2013-12-10

    ej medlem längre
Den är bara..underbar!
Tack!
2013-08-25

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Gillar mycket
2013-08-24

  Lars Hedlin
Starkt och bra! ;)
2013-08-15

    ej medlem längre
enastående..och
mycket vacker!
2013-07-09

  Angela Bohlin VIP
Mycket fint!
2013-06-30

  Gerda Johansson
Blir helt trollbunden, riktigt riktigt bra!
2013-06-30

    ej medlem längre
Nynnade på en sång när jag tänkte som du idag...sammanträffande..."rebell girl you are the queen of my world"...mycket tilltalande text du delar med dig av!
2013-06-30

  Rozsi.kovacs

Briljant
2013-06-30

  Tess74
Amazing. Applåder från en drottning till en annan :)
2013-06-30

  aol
ja vi har alla en gud inom oss, bra skriftat,
2013-06-30

  Katinka VIP
Storartat, varför vilja vara prinsessa när man kan vara drottning!? Lycka till!
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M