Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomligt still


Jag vill leva i en värld
utan känslorna jag känner

Jag vill leva i en värld
med känslorna jag känner

Jag vill viska, skrika, gråta, skratta
Jag vill ingenting

Jag vill vara tom
jag vill vara full

Jag vill leva
men längtar efter död

Jag vill resa Jorden runt
Jag vill stanna här

Jag darrar
Men är fullkomligt still




Fri vers av vampidreams
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vampidreams

Senast publicerade
Hamartia
Fullkomligt still
* Se alla