Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KOM INTE TILL KYRKOR OCH SAMFUND

Han kom till Människan

och för att komma

fram, fick Han

ibland gå

förbi


HELA PRÄSTERSKAPET.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-30 13:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
De var inte intresserade.
2013-07-01

  Juliuz Caesar
jaha
2013-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld