Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blinkande fyr


En blinkande fyr

försöker hålla avstånd

 

För alltid ensam




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-03-03 15:10



Bookmark and Share


  Bill Larsson VIP
!
2006-07-02

  Jean-Michel Orblin
Fyndigt
2006-05-26

    ej medlem längre
Det här var underbart!
Bra både till form
och innehåll!
2006-03-03

  Marlene Anna Linnéa
japp, där satt den :)
det är inte svårare än så!
väldigt väl skrivet
2006-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP