Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan minnesbilder, utan vår historia har vi ingen framtid! Haiku


Don’t Fade Away

 

 

If there is no remembrance,

 

there’s no wisdom no peace,

 

no any hope no future.




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-01 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP