Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli lämnad är en tragedi man lär sig att leva med.


Jag börjar bli van

Hjärtan som slår
Högt, snabbt
Pulsen som rusar

Röken som pyr omkring oss
Aldrig har väl ciggen smakat så gott

Som när jag äntligen såg dig
Sittandes bredvid mig, tätt intill precis bredvid

Jag insåg då vi andas samma luft
Just precis i den sekunden

Du med dina smarta och insiktsfulla tillägg
Snabba kommentarer

Ditt slöa sätt, att sakta närma dig i soffan
Steg för steg, din hud närmare min
Blick för blick rödare kinder

Slag för slag ju snabbare hjärtat slår
Sakta, sakta dina händer vidrörde mitt hår

Sedan en sömn som gick att jämföras
Med att sväva bland molnen

Du höll min famn hela kvällen
Jag bara låg där, andades och kände
Kände din hud, tätt emot min

Nu är du där och jag är här
Aldrig blir vi två i en dimma
Av dödande röken från ciggaretter

Aldrig må vi andas samma luft i samma rum
Aldrig får du hålla min famn igen
Försvinn, försvinn som alltid precis som alla andra

Jag börjar bli van




Fri vers av Mazy
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy