Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symfoni för döva

Min musik som ingen hör
Jag spelar med liv och lust
Så högt att du kanske känner

Fingrar i takt med estetiskt kaos
Andas och varar endast i nuet
Till tonerna från mitt spelande

Blundar och drömmer mig bort
Visualiserar fram bergiga landskap
Säviga skogar där sjöar rinner fritt

När tonerna dånar i D moll
Öppnas mina ögon som av tvång

Ingen ser och ingen hör
Min stilla inre kör

Musiken tystnar för att avta helt
Mitt hjärta som dunkar är allt jag hör
Tänk om, tänk om jag dör

Då kanske nån hör
Min stilla inre kör









Fri vers av Mazy
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-09 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mazy
Mazy