Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRANKRING OCH EN SKROVLIG BASRÖST

jag bröt samman i natt, gott folk

och sen gick jag

sen bara gick jag

tills jag kom till ett långtradarfik

och där fick jag

gott folk, där fick jag

lugna ner mig i gryningen

tala jordnära, vardagsstilla

med chauffören från västkusten

om hans älskade fru pernilla

det dracks kaffe, så svart och hett

det åts bacon och ägg till frukost

grova nävar och enkla ord

en förankringens fasta utpost

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    30/6 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-01 05:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat
2013-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ledsamt men positivt ändå!
2013-07-03

  Stefan Albrektsson
Lysande!! Skrivet med ett mäktigt driv. Jag älskar hur de sex första raderna verkligen vandrar iväg och hur hela texten landar, sätter sig ner, och andas från och med rad sju i enkelheten, i det jordnära. Riktigt bra!!
2013-07-02

  Rozsi.kovacs

kanon Larz
2013-07-01

  KattenKin VIP
Verkligen skönt med dessa välbehövliga miljöombyten, tur att man har möjligheten! Efter 2 år på konstskola bland alla som ville bräcka varandra i konsten att va konstig, för dem lika med udda, så sökte jag mig upp till Nord Norge och jobbade på räkfabrik i ett halvår, underbart var det! Hoppas allt känns bättre idag...
2013-07-01

  Måna N. Berger
Lysande!
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP