Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR MERA VÄCKELSE I PUTINS FLYGÖVNINGAR

än i den svenska, sovande

kristenheten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-01 11:25



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Utan kännedom om synden, och dess konsekvenser - "syndens lön är döden" - finns inget behov av Jesu förlåtelse/försoning. Som jag ser det, predikar kristenheten i stort i Sverige, ett halvt evangelium.

Om JESUS står det, att Han var full av "nåd och sanning", och kristenheten i vårt land predikar mestadels nåd, men inte den sanningen, att syndens lön är döden och det är just därför vi behöver Jesu förlåtelse/försoning och DET VAR DÄRFÖR HAN KOM: FÖR ATT RÄDDA VÅRA EVIGA SJÄLAR INFÖR EVIGHETEN!
2013-07-01

    ej medlem längre
Det kan du ha mycket rätt i. Men tror du inte att många kristna har vaknat nu när så många är med på Jesusmanifestationen och Nationaldagsbönen? Jag läser också i Världen i Dag om många församlingar som börjar få väckelse. Jag ber för människorna här på Poeter, det är så många som far illa. Det finns ju flera troende här också.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld