Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU KORS, ETT MORDREDSKAP!

för att avrätta mördare;


inte av guld

inte av silver

eller av polerat trä


utan grovhugget, tillyxat,

funktionellt för sitt ändamål.


Det priset kostade det, för Gud,

vår Skapare, att lösköpa oss från synden;


att offra Sin rättfärdige Son, för att göra oss fria, från

Satans makt och herravälde, över våra liv -och vår evighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld