Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Begå fler etikettsbrott! Bryt mot fler oskrivna lagar! Det är rätt att göra uppror!


MOTSTRÄVAN

det finns ett fåtal ärliga

dem håller jag mig till

är en av de besvärliga

som bara inte vill

förnedras av förljugenhet

förställning, fjäsk och plast

och annat som sänds ut från

babelstornets radiomast

 

 

 

 

de uppriktiga hyllar

en omaskerad skara

som håller fast no matter what

vid vad det än må vara

som vägrar vara vindflöjlar

som låter opinionen

få vara karta och kompass

i kommunikationen

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-02 19:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat
2013-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP