Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om en tjej som är helt bort om världen. Hon är helt vilsen och allt som fattas är en prins som ställer hennes hjärta till rätta.


Försök att fånga hennes vilsna hjärta

Hon lever bland sina vilsna ängar
Springer när hon går och vilar när hon springer.
Hon stannar inte om du skriker
Stannar händer bara om du lyckas andas ut hennes namn.
Hon slutar springa själv bland sina vilsna ängar
Om du lyckas vilse leda dig in i hennes vilsna vägar.

Hon vickar runt huvudet med sina stängda ögon
Ler och sprattlar med kroppen när hon kryper.
Reser sig gör hon när hon doftar sin favorit blomma
Sedan rullar hon in i skogen bredvid
Bara för att plocka bär med sina viftande tår.
Hon slutar vicka runt huvudet med sina stängda ögon
Om du lyckas få hennes vickande huvud, att börja vicka på öronen.

Hennes hjärta pulserar på höger sida, inte vänster sida.
Ständigt ser hon fantiserer om världen
Färgande föremål dyker upp som moln i hennes stängda ögon.
Ler och sprattlar när hon kryper för att känna tryggheten
Hennes hjärta slutar att pulsera på höger sida
Om du lyckas vända det med värme ... Till ett pulserande vänster sida.

Prinsen
Lyckas att gå, längst med hennes vilsna ängar.
Lyckas att få, hennes öron att vicka när hon hör din röst
och hennes ögon att öppnas när du tittar på henne.
Lyckas att plocka, hennes favorit blomma
genom att krypa dig till rätta. Sedan lär henne plocka bär med händerna
genom att bära henne över till skogen.
Prinsen ... Se till att få hennes hjärta på rätt plats.




Fri vers av 1love
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-03 11:31



Bookmark and Share


  helenita VIP
Love!!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

1love
1love