Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utombords

Jag skulle vilja skapa en sten
utan att känna tyngden utan bara låta den flyta.
Kanske skulle den kunna flyga?
Kanske skulle den kunna dyka.

Jag skulle vilja skapa en gren.
Jag tänker att den ska växa hur långt som helst. Kanske till Iran?

Jag skulle vilja skapa en möjlighet
Och jag skulle vilja ge den till min granne.




Fri vers (Fri form) av vaddugörärdetvivill
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-03 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vaddugörärdetvivill