Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinner ikapp


Jag har följt dig länge nu,

följt dig hela vägen upp från sängen,

hela tårkanalen ut till kinden

har jag följt dig i din vackliga stil

din skuggång

mellan rätt och fel

mellan alla misstag och all tröst

inte en enda gång har du stannat upp

och givit längtan en äkta chans




Övriga genrer av G.
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-04 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.