Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Jag har älskat dig så länge nu
och jag har känt det
så starkt idag

hur länge du kan älskas så.

Jag ser dig i alla jävla vinterjackor på stationerna

varenda en som inte är du

ser jag

de där passerade sekunderna av att
hjärtat stannar
och kommer tillbaka för att rädda

andningen

Och jag har älskat dig så länge nu
och jag har inte vetat det
har inte vetat hur länge

du kan älskas så






Fri vers av G.
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-12 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gillar förmedlingen, samt hur det förmedlas
2013-03-02

  Rosmarin
snygg och stilsäker, fin rytm


"Jag ser dig i alla jävla vinterjackor på stationerna " - precis så där är det ju!

upprepningen "Jag har älskat dig så länge nu" - vackert och speglas av "hur länge du kan älskas så" - en passiv variation på samma tema som ger ett annat perspektiv, och en förstärkning utan att det blir för mycket upprepning
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

G.