Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELIKAT

du uppammar en längtan

att kyssa dig passionerat

och ryttarinnan k0mmer

som om hon vill bli kramad

det flammar upp förväntan

ur hetta som erupterat

men maskuliniteten

är bunden och förlamad

 

 

 

den blicken är en flickblick

som vädjar och ser upp på

den andra är fontana di trevi-koncentrat

den sistnämnda ett träd som

man plockar mogen frukt på

den förstnämnda en ömhetstörst

trofast och kamrat

 

 

 

magnetfälten är starka

och allt polariseras

det sug som uppstår kittlande

och centrifugalt

precis så var det tänkt att

det skulle få fungera

det här är inte slipprigt

men ändå väldigt halt

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP