Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag kommer vart jag far...

G rebbestad i mitt hjärta alltid är
R ätt ofta jag tänker på folkhögskoletiden där
E n titt på skolan jag fick, sen sa det bara: Klick!
B örja läsa där igen kunde jag gjort på nytt, trots år flytt
B ergen, skogen, sjön, Otterön
E n stor tillgång, en vy mer än skön
S olen, stränderna, klipporna, baden
T oppensaker som gör en till en glad en
A tt få knata upp för Gisslerödsbacken
D är sätta ner klacken, då kom den: Glädjeattacken!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-05 11:10



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så underbart skrivet, minnen som känns i själen för dig.
2013-07-06

  Alva Johnsson VIP

Härligt att skalda om trakten som värmer ens hjärta.
2013-07-06

  limerick
En härlig kärleksförklaring.
2013-07-06

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Jag Bokmärker din
Utmärka Geniala
Text om Grebbestad
HÄR**Kram i.Åberg
2013-07-05

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt Skön*Stad
Grebbestad Bohusläns Pärla Är
All Vacker Natur o Havet Finns Här
Kram*I.Åberg
2013-07-05

  Lars Hedlin
Bra och fint skaldat!
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt