Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYVÄRR

tänker på dig här

tyvärr

upptänd av begär

tyvärr

ett så kärt besvär

tyvärr

men ett dyrt kuvert

tyvärr

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-06 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP